De goddelozen worden geofferd aan misleiding

Ben je tevreden om je leven voor jezelf te leven, zonder geweten ten aanzien van je behoefte aan Jezus Christus? Ben je tevreden een nominale "christen" te zijn die religieus is maar nog steeds zonde in je ziel en leven koestert? Als dit alles is wat je echt wilt, dan zal Jezus je daaraan overgeven. En als je hart zo hard is dat je niet langer kunt voelen dat de Heilige Geest met je hart werkt, zal je hart worden opgeofferd aan een ander bedrog.

“En ik zag een engel in de zon staan; en hij riep met luide stem en zei tegen alle vogels die in het midden van de hemel vliegen: Kom en verzamel u tot het avondmaal van de grote God” ~ Openbaring 19:17

Je negeert de volledige waarheid van Jezus Christus niet zonder ernstige gevolgen.

De "vogels die in het midden van de hemel vliegen" zijn de boze religieuze geesten die wachten om je ziel te misleiden en te vernietigen. Op een andere plaats in Openbaring worden ze beschreven als een kooi van hatelijke vogels die de waarheid haten.

"En hij riep krachtig met een krachtige stem, zeggende: Babylon, de grote is gevallen, is gevallen, en is de woonplaats van duivels geworden, en de greep van elke vuile geest, en een kooi van elke onreine en hatelijke vogel." ~ Openbaring 18:2

Nadat er geestelijke waarschuwingen zijn uitgegaan over de boze geesten die het met zonde beladen valse "christendom" vergezellen, en u die waarschuwingen negeert, worden de kooideuren van de hatelijke vogels voor u geopend. Dan worden deze bedrieglijke spirituele leiders "vrijgelaten" om je ziel te verslinden. Er is geen hoop voor u als God u heeft overgegeven aan bedrog!

“Zelfs hem, wiens komst is na de werking van Satan met alle macht en tekenen en leugenachtige wonderen, en met alle misleiding van onrechtvaardigheid in hen die verloren gaan; omdat zij de liefde voor de waarheid niet hebben ontvangen, opdat zij behouden zouden worden. En om deze reden zal God hun een sterke begoocheling zenden, opdat zij een leugen zouden geloven: opdat zij allen verdoemd zouden worden die niet in de waarheid geloofden, maar plezier hadden in onrechtvaardigheid.” ~ 2 Thessalonicenzen 2:9-12

Het maakt niet uit wie je denkt dat je bent, of wat je hebt bereikt in het leven. Over wie je gezag hebt, of wie je leider is. De vraag is: “is Jezus uw Heer en Koning in waarheid?” Of word je klaargestoomd om het grote laatste geestelijke offer te verbranden?

“En ik zag een engel in de zon staan; en hij riep met luide stem, zeggende tot alle vogels die in het midden van de hemel vliegen: Kom en verzamel u tot het avondmaal van de grote God, opdat u het vlees van koningen en het vlees van hoofdmannen en de vlees van machtige mannen, en het vlees van paarden, en van hen die erop zitten, en het vlees van alle mensen, zowel vrij als gebonden, zowel klein als groot.” ~ Openbaring 19:17-18

De profetie over dit soort geestelijke offers is al vele jaren uit, zelfs in het Oude Testament. Dit hoeft dus geen verrassing te zijn.

'En, gij mensenzoon, zo zegt de Here God; Spreek tot elk gevederd gevogelte en tot elk dier van het veld: Verzamel u en kom; Verzamel u aan alle kanten tot mijn offer, dat ik voor u offer, namelijk een groot offer op de bergen van Israël, opdat gij vlees eet en bloed drinkt. Gij zult het vlees van de machtige eten en het bloed drinken van de vorsten van de aarde, van rammen, lammeren en geiten, stieren, allemaal gemeste dieren van Basan. En u zult vet eten totdat u verzadigd bent, en bloed drinken totdat u dronken bent, van mijn offer dat ik voor u heb geofferd. Zo zult u aan mijn tafel worden gevuld met paarden en strijdwagens, met machtige mannen en met alle krijgslieden, zegt de Here God. En ik zal mijn glorie onder de heidenen stellen, en alle heidenen zullen mijn oordeel zien dat ik heb voltrokken, en mijn hand die ik op hen heb gelegd.” ~ Ezechiël 39:17-21

In het Oude Testament werd dit oordeel uitgesproken over degenen die beweerden Gods volk te zijn. Maar door ongehoorzaamheid hadden ze God verlaten. En nu waren ze gewoon religieus, ze gingen door religieuze vormen.

Revelation has a number of places where it describes the significance and impact of Christian organizations being sacrificed to preverse spirits. First in Revelation chapter 9 it describes to us the warning of the sixth trumpet message. This message shows a huge audience of people, 1/3 of the world’s population, being deceived by false prophets. There is only one general category of people in the earth as large as 1/3 of all people, and that is the category of people that call themselves Christian. And what people identify as Christianity today is full of false doctrines and wicked people who are still operating with sin in their heart.

Then within Revelation chapter 16, were the vials of God’s final judgment message are poured out, we see spirits of deception being exposed.

“And I saw three unclean spirits like frogs come out of the mouth of the dragon, and out of the mouth of the beast, and out of the mouth of the false prophet. For they are the spirits of devils, working miracles, which go forth to the kings of the earth and of the whole world, to gather them to the battle of that great day of God Almighty.” ~ Revelation 16:13-14

Modern day Christianity is full of this type of hypocrisy and deception, and has been for many years. Consequently, for many years this sacrifice to ungodly spirits has been going on already within churches that identify themselves as Christian.

Many people are claiming gifts of the “Holy Spirit” including the ability to speak in unknown tongues (although the Bible says nothing about a gift of unknown tongues). And yet they are still under the power of Satan’s temptations, and are found with sin in their life. So we have preachers that are adulterers, homosexuals, lesbians, and pedophiles, and they still have the ability to speak in unknown tongues. And consequently they are still accepted as preachers within their church denominations.

Truly many so-called Christian organizations, and their people, are being sacrificed to the deception of perverse spirits.

Dus dit oordeel van vandaag is vooral gericht tegen degenen die beweren "christenen" te zijn, maar toch weerspiegelen hun leven het werkelijke zondige hart dat ze van binnen hebben. Jullie worden verzameld voor de grote en laatste geestelijke oorlogvoering. De waarheid van Jezus Christus en zijn volledige macht om van alle zonde te verlossen, tegen de leugens van Satan om je een zondaar of een religieuze zondaar te houden. Maar Jezus en zijn echte en trouwe mensen winnen altijd! De vervalsingen worden geofferd aan de goddelozen van Satan.

"En ik zag het beest, en de koningen van de aarde, en hun legers, verzameld om oorlog te voeren tegen hem die op het paard zat, en tegen zijn leger." ~ Openbaring 19:19

Degene die op het paard zit met vele kronen, is Jezus Christus.

“En ik zag de hemel geopend, en zie, een wit paard; en hij die op hem zat, werd Getrouw en Waarachtig genoemd, en in gerechtigheid oordeelt hij en voert hij oorlog.' ~ Openbaring 19:11

En dus voltrekt Jezus Christus zijn rechtvaardige oordeel aan allen die weigeren hem te dienen.

“En het beest werd meegenomen, en met hem de valse profeet die wonderen voor hem deed, waarmee hij hen misleidde die het merkteken van het beest hadden ontvangen, en hen die zijn beeld aanbaden. Deze beiden werden levend geworpen in een poel van vuur, brandend van zwavel.” ~ Openbaring 19:20

Het beest begon als het lichaam van het heidendom dat veranderde in de rooms-katholieke kerk. De valse profeet vertegenwoordigt het gevallen protestantisme en elke predikant die het Woord van God heeft gecompromitteerd en mensen heeft misleid met leugens. Het merkteken van het beest is het merkteken op het voorhoofd dat een geloof in valse leer vertegenwoordigt, en een merkteken van valse gemeenschap in hun rechterhand. Het beeld van het beest begon met gevallen protestantse sekten en vertegenwoordigt vandaag de oecumenische bijeenkomst van de mensheid tot één conglomeraat via de Wereldraad van Kerken en de Verenigde Naties.

Ze zullen allemaal worden geworpen in de poel van vuur, brandend van zwavel. Een soortgelijk oordeel over Sodom en Gomorra in het Oude Testament, behalve dat dit oordeel eeuwig en het laatste is.

Niemand zal ontsnappen aan het Woord van God en hun verantwoordelijkheid ervoor.

"En het overblijfsel werd gedood met het zwaard van hem die op het paard zat, welk zwaard uit zijn mond kwam; en al het gevogelte werd vervuld met hun vlees." Openbaring 19:21

Het zwaard dat uit de mond van Jezus Christus komt, is het Woord van God (zie Efeziërs 6:17 en Hebreeën 4:12).

We moeten allemaal kiezen aan welke kant van de spirituele strijd we zullen eindigen. En pas op, want velen die aan de goede kant van de strijd zijn begonnen, eindigden aan de verkeerde kant omdat ze onderweg toegaven aan verleidingen of bitterheid. Als u Christus kent, blijf hem dan trouw en bewaar voor altijd een vergevingsgezind hart en een houding van vergevingsgezindheid jegens hen die u zullen verraden en vervolgen. Dit is de strijd die we moeten aangaan en winnen! Blijf bij Jezus en je kunt het halen!

Opmerking: dit diagram hieronder laat zien waar het negentiende hoofdstuk zich binnen de volledige Openbaring-boodschap bevindt. De oordeelsboodschappen van hoofdstuk 19 maken ook deel uit van het voltooien van het doel van God om de invloed van hypocrisie te vernietigen. Om een hoger niveau van Openbaring beter te begrijpen, kunt u ook de "Routekaart van Openbaring.”

Openbaring Overzichtsdiagram - hoofdstuk 19

nl_NLNederlands
Openbaring van Jezus Christus

GRATIS
BEKIJK